Julstämning hos SPF Grangärdebygden

Textstorlek:

Förutsättningarna för god julstämning kunde inte vara bättre när SPF Grangärdebygden samlades till Julbuffé på Morhagens Fäbodpensionat i Sunnansjö. Snön gnistrade vit och vid faluröd stugknut stod Tomten själv och hälsade de 70 gästerna välkomna.

Inne i värmen blev det en stunds mingel med glögg och pepparkakor och då bjöd Fia Hedberg, en av bygdens begåvade ungdomar, på vacker och stämningsfull sång och musik. Mycket tack också till de duktiga eleverna från Sunnansjös skola klass 5 och 6 som senare i programmet genomförde en Lucia-tablå med den äran.

När Lusse-tåget kom hade alla redan försett sig från den uppdukade julbuffén där man hittade skinka, sill, köttbullar och mycket mer av julens läckerheter. För den som orkade serverades supergod ris á la Malta till efterrätt. Föreningens egna ”Glädjespridare” drog sedan med sig alla mätta och glada gäster i allsång som avslutning på en trevlig eftermiddag.

Alla önskas nu en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR och SPF Grangärdebygden hälsar på det nya året välkommen till Julgransplundring på Solgärdet 15 januari.