Inred med stämningsfull belysning

Detta innehåll är en annons.

Dekorera med massor av ljuskällor! Nu är mörkret här och det gäller att skapa så mysig stämning inomhus som möjligt – perfekt även för vinterns festligheter.

Den allsidiga ljusslingan

Lampor och andra ljuskällor är så mycket mer än just bara ljus. Rätt placerade lampor förändrar hela rummet och dess atmosfär. Det är perfekt att satsa på flera ljusslingor inomhus. De ger den där ultimata stämningen, samtidigt som de ger en julig känsla. Men, de passar givetvis precis lika bra under hela den mörka årstiden. Med många ljusslingor inomhus skapar du en välkomnande känsla med deras diskreta och vackra ljus.
Det finns oändligt många sätt att placera ljusslingor inomhus! Rama in en vacker tavla eller ett fönster. Om du har en stor krukväxt kan den bli otroligt vacker och iögonfallande klädd med en ljusslinga. Placera ljusslingor på fina fat eller i skålar. Eller vad sägs om att skapa en liten juldekoration med, exempelvis mossa, en vacker julblomma, några fina juldekorationer och en ljusslinga runt om? Här är det självklart bara fantasin som sätter gränser för vad du kan åstadkomma med ljusslingor inomhus.

Led-ljusslinga

En annan fördel är att du kan spara energi om du väljer en LED-ljusslinga. Här får du en ljusslinga med så väl låg energiförbrukning som lång livslängd. Kan en kombination bli bättre än så? Du sparar på både miljön och plånboken om du väljer en LED-ljusslinga. Nu får du både en kvalitativ och säker belysning som är väldigt brandsäker.
Välj bland LED-ljusslingor med olika sorters ljus. De finns i varmvitt, neutralt vitt samt med kallt vitt ljus. Du kommer garanterat att hitta ljusslingor med det ljus som passar dig och ditt hem allra bäst. Nu drar vi fram ytterligare ett ess ur den berömda rockärmen – visste du att många av ljusslingorna har en timer? Vore det inte härligt att komma hem till en bostad med gnistrande ljusslingor i vintermörkret?