FOTO: SPF ORSA
BrittLiz Jönsson tillsammans med tre musiker gjorde succé när SPF firade 50 år.

SPF Seniorerna Orsa firade 50 år under festliga former

Lördagen den 26 augusti samlades ett hundratal medlemmar på Hembygdsgården i Orsa. Det var dags att fira föreningens 50 år. Gästerna välkomnades med bubbel och snacks.

Sonja Persson och Karin Olmås Hållen hade botaniserat bland gamla fotoalbum och med Lennart Bärjegårds hjälp hade de sammanställt dessa foton till en innehållsrik fotoutställning. Bengt Hållen hade, av de digitala bilderna, gjort ett bildspel som visades på en skärm.
Festsalen
När dörrarna öppnades till ”Festsalen” möttes gästerna av en praktfullt pyntad lokal. Det var flaggspel, ballonger och vackert dukade bord och inte minst ett dignande buffébord, som Thomas från Restaurang Gruvan ställt fram.
Ordförande Carina Conradson hälsade alla Varmt Välkomna och kvällens Toastmaster Per Rudfeldt kallade fram gästerna till buffen i viss ordning.
Succé
När vi hunnit till kaffe och cheesecake drog underhållningen i gång och den hade tills nu varit en hemlighet. Glädjen blev dock stor när BrittLiz Jönsson kom in med sina tre musikanter, Alexandra, Mats och Anders .
Vilken show det blev! Musikalisk och humoristisk. Succé!
På programbladen som låg vid varje kuvert fanns ett lottnummer. Avslutningsvis lottades tre fina paket ut på dessa nummer. Dragningen sköttes av BrittLiz.
Till sist tackade Per alla de, som med helt ideellt arbete, bidragit till att denna fest kunde hållas.