FOTO: SPF
Seniorer från Tuna-Säter fick många skratt tillsammans med Peter Flack.
FOTO: SPF
En härlig och roligt föreställning med Peter Flack.

Skrattmusklerna fick sig en duvning med Peter Flack

SPF Tuna-Säter har varit och sett Peter Flacks revy ”Hjalmar – mot ljusare tider”.

Vi hade denna gång en något längre bussresa framför oss, när vi äntrade bussen på morgon för vår resa mot Brevens bruk.
Resan gick I lugn och trygg fart och under tiden roade vi oss med ett musikquiz och som vanligt hade vinnaren 44 poäng av 49 möjliga poäng. En del historier gjorde att vi blev varmkörda i våra skrattmuskler.
Teatersupé
Vid ankomst till teatern väntade vår teatersupé som både vi och våra smaklökar fick njuta av.När vi hunnit fram till efterrätten kom även Peter Flack och hälsade oss välkomna och eftersom vi var från Dalarna så frågade han nyfiket om Vasaloppet och blev mäkta förvånad när han fick veta att vi  i vårt gäng hadetvå verkliga veteraner som kört 50 respektive 54 Vasalopp.
Ja, han blev så imponerad att han senare i inledningen av föreställning nämnde våra veteraner vilket också imponerade den övriga teaterpubliken.
Roliga historier
När så föreställning började var det full fart, roliga historier varvades med sång, musik och sketcher. Många sketcher medigenkännande händelser såsom Allsång på Skansen för att inte nämna På spåret, där en enda man spelade såväl programledarna som de tävlande som imiterades med tal och gester. Våra skrattmuskler fick mycket motion denna eftermiddag och efter ett kortare stopp i Örebro på vår hemresa kom vi hem efter ytterligare en resa med glada och nöjda resenärer.