Revyresan som blev en tiopoängare

PRO Mjälga-Östermalm har varit på revyresa till Björbo. På resan deltog 45 personer.

Resan började i Rommehed klockan 12.40 och landade vid Folkets Parks entré klockan 13.00. Reseledaren Thure Klintman hälsade alla välkomna och berättade initierat om alla orter vi passerade. Då vi kom fram till Björbo vid 14-tiden steg Hans-Erik Bergman, som är marknadsansvarig för föreställningen ”Bus och Godis”, in i bussen och hälsade oss välkomna till Björbo och informerade oss om var vi skulle få den beställda förtäringen.
Klockan 15 började föreställningen som höll igång under två timmar utan rast. De olika numren varvades med nummer om ”Sommaren 2023” och ”Bus och godis-nyheter”. Alla övriga nummer var också bra och alla nummer hade bra scenografi bestående av fotografier över aktuellt innehåll.
En höjdare
Musiken var bra och i ett nummer före finalen sjöng Tre Tenorer och det var en höjdare. När vi satt oss i bussen för att åka hem så kom Hans-Erik Bergman in i bussen och frågade vilket betyg vi gav föreställningen. Han hade frågat då vi kom vad vi förväntade oss på en tiogradig skala och vi förväntade oss en sjua. Han frågade igen och fick till svar – en tia.
På hemresan tackade Thure Klintman alla för deltagandet i resan. Håkan Castor avslutade med att tacka deltagarna från andra föreningar och bjöd alla att delta i kommande resor.