Sune Åkesson, Ockelbo - Alltid trevligt med lite festligheter. Det bjuder verkligen marknaden på. Då blir det fart i byn. Många kommer hem till Ockelbo för att träffas och det är viktigt.
Maria Olsson, Sandviken. - Ett av sommarens höjdpunkter och en trevlig tillställning. Här får man verkligen träffa glada människor. Alla verkar trivas och det är verkligen god stämning. Och kolla så mycket folk det är. Foto: PeO Karlström
Björn Rosén, Ockelbo - Marknaden är något av årets roligaste dagar. Massor av besökare och det är här man träffar gamla vänner. Utan tvekan årets hemvändarhelg. Fast det är sommar gör vi reklam för Ockelbo HC.
Atle Lindgren, Ockelbo - Den betyder väldigt mycket. Ett tillfälle för alla som bott i Ockelbo eller växt upp här att komma hem och träffa vänner och kompisar. Årets roligaste dagar i Ockelbo.

Vad betyder Ockelbo marknad för just dig?

Vad betyder Ockelbo marknad för dig?

Frågan: Vad betyder Ockelbo marknad för dig?

Sune Åkesson, Ockelbo
– Alltid trevligt med lite festligheter. Det bjuder verkligen marknaden på. Då blir det fart i byn. Många kommer hem till Ockelbo för att träffas och det är viktigt.
Björn Rosén, Ockelbo
– Marknaden är något av årets roligaste dagar. Massor av besökare och det är här man träffar gamla vänner. Utan tvekan årets hemvändarhelg. Fast det är sommar
gör vi reklam för Ockelbo HC.
Maria Olsson, Sandviken.
– Ett av sommarens höjdpunkter och en trevlig tillställning. Här får man verkligen träffa glada människor. Alla verkar trivas och det är verkligen god stämning. Och kolla så mycket folk det är. Foto: PeO Karlström
Atle Lindgren, Ockelbo
– Den betyder väldigt mycket. Ett tillfälle för alla som bott i Ockelbo eller växt upp här att komma hem och träffa vänner och kompisar. Årets roligaste dagar i Ockelbo.