Vill du jobba tillsammans med oss? Dalabygdens medarbetare Jon Norberg, Hannah Risander, Niklas Lindh och PeO Karlström söker nya kollegor.

Dalabygden söker medarbetare – är Du rätt person för oss?

Tidningen Dalabygden satsar framåt och behöver anlita en eller flera nya reportrar – en eller ett par dagar i veckan – för att skildra tidningens bevakningsområde ur ett nyhetsperspektiv. Kanske är Du rätt person för uppdraget, eller kan du tipsa någon i din närhet?

För att jobba med nyhetstidningen Dalabygden ska man vara yrkesverksam som journalist eller ha erfarenhet av att ha jobbat journalistiskt. Det ska också vara en självklarhet att man inte har några kopplingar till politiska partier eller andra kommersiella uppdrag som kan anses stå i konflikt med arbetsinsatser som nyhetsreporter.

Dalabygden är en partipolitiskt oberoende tidning, som fokuserar särskilt på landsbygdens frågor. I Dalabygdens bevakningsområde ingår de 15 dalakommunerna samt Skinnskattebergs kommun och Ockelbo kommun. 

Vi söker en eller ett par medarbetare som kan och vill jobba tillsammans med oss under en eller ett par dagar i veckan. Som reporter på Dalabygden krävs det att man jobbar självständigt, är idérik och nyfiken, professionell, stresstålig, har journalistisk integritet och har mycket lätt för både det språkliga och bildmässiga.

Dalabygden söker medarbetare som kan jobba med hela tidningens bevakningsområde, men i synnerhet med någon eller några av dessa kommuner: Rättvik, Orsa, Vansbro, Skinnskatteberg och Ockelbo.

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta Dalabygdens redaktionschef Niklas Lindh via mail: niklas.lindh@sveagruppenmedia.se