Post och paket kan delas ut senare än vanligt, meddelar PostNord. Foto: Mostphotos

Fortsatta sjukproblem hos PostNord – Dalabygden kan bli försenad

Förra veckan slog PostNord larm om stor sjukfrånvaro som en konsekvens av pandemin och att utdelning av post och paket kunde försenas. Som en konsekvens av det fick flera av Dalabygdens prenumeranter sin tidningen senare än vanligt. Nu finns risken för att det händer igen.

Det var i slutet av förra veckan som PostNord meddelade att många av deras medarbetare var hemma och var sjuka eller i familjekarantän som en konsekvens av kraftigt smittspridning nu under pandemin. Företaget, som är anlitat till att sköta distributionen av Dalabygden, meddelade att distribution av post och paket kunde drabbas av förseningar som en konsekvens av personalsituationen.

– Vårt fokus är att post och paket ska komma fram så snabbt som möjligt, och vi hoppas på förståelse om vi någon gång inte når ända fram, skriver PostNord på sin hemsida.

Nu i veckan återupprepade PostNord sitt meddelande och konstaterade att många är fortsatt sjuka eller i familjekarantän, och att man hoppas på förståelse för om post och paket delas ut något senare på vissa håll.

Om man inte får tidningen i tid, så finns möjlighet att kontakta Sveagruppen Medias prenumerationsservice på telefon 021 – 470 26 26 (vardagar kl 0830 – 1200).

Dalabygden går alltid att läsa digitalt på dalabygden.se där en ny tidning publiceras varje torsdag.