Jonas Rosén, VD Visit Dalarna och Emmy Wilén, professionell surfare från Falun. Foto: privat

Turist-Dalarna laddar för sommaren och Emmy inför OS – direkt i radio kl 17

Dalabygdens röst – torsdag kl 17 i WolfFMRadio.

I torsdagens ”Dalabygdens röst” handlar det om besöksnäringen i länet som laddar för en ”normal” turistsommar i Dalarna. Men det är en kamp mot klockan och om förhoppningar att alla vuxna svenskar ska ha erbjudits vaccin under första halvåret. Visit Dalarnas VD Jonas Rosén intervjuas om det viktiga läget för turist-Dalarna, direkt i programmet.

Emmy Wilén som återigen är hemma i Falun är också en av huvudpersonerna i Dalabygdens röst. Sveriges stjärna inom surfing siktar mot en plats i den svenska OS-truppen, men hur ser möjligheterna att träna ut i dessa tider? Och hur ser hon på obekräftade uppgifter om att OS skulle kunna ställas in?

Programmet handlar också om smittoläget, vaccinbrist, rovdjursinventering i nysnö och fullmånens eventuella inverkan på vår sömn.

Under torsdagen sänds årets andra ”Dalabygdens röst” i radiokanalen WolfFMRadio. Det går också att lyssna via radiokanalens egen mobilapp samt via radiokanalens hemsida, eller via radio på 88,8 Mhz.

Programmet publiceras senast på fredagsmorgonen som podd och går att hitta överallt där poddar finns, som exempelvis via Podcaster och Spotify. Programmet är då utan musik, av upphovsrättsliga skäl.

Programledare från Dalabygden: PeO Karlström och Niklas Lindh.

Programledare från WolfFMRadio: Göran ”Doza” Langer.

Ljudtekniker: Martin Hjalmarsson