Dalabygdens röst – om julens stora radiosatsning och om nyhetsåret 2020

Lyssna här eller sök ”Dalabygdens röst” på Spotify.

Årets sista program – handlar om det annorlunda nyhets- och sportåret 2020.  Men också om julens stora radiosatsning, som leds av Mats Ingels. Det handlar om flera timmars radio med mängder av välkända dalagäster, ex Sanna och Jenny Kallur och Björn Skifs, om lyssnarmedverkan och tävlingar.

Det är 20 av Svenska Kyrkans församlingar som står bakom satsningen på bred julunderhållning för att komma nära lyssnarna, under en annorlunda jul. Programmet sänds direkt via Wolffmradio.

Det handlar också om Centrala stadsrums chef Lasse Westin som uppmanar till säker julhandel i butiker framför näthandel och riskabel paketutlämning med långa köer i pandemitider.

Programmet sänds varje torsdag kl 17 – 18 på radiokanalen Wolffmradio 88,8 Mhz. Ur varje sändning klipps en förkortad podversion av programmet ut, som publiceras här på Dalabygdens sajt. Då är musiken borttagen alt. förkortad av upphovsrättsliga skäl.

Programledare från Dalabygden är PeO Karlström och Niklas Lindh. Wolffmradios programledare är Göran ”Doza” Langer och ljudtekniker är Martin Hjalmarsson.
Signatur: ”Scott Holmes Music – Stylish Groove”.

Relaterade artiklar:

Dalabygdens podcast finns nu överallt (2021-01-24)