Tilda Kallur och Lars Bälter medverkar i veckans Dalabygdens Röst.

Dalabygdens Röst – om julgåvor till barn och dansbandsplaner i Malung

Lyssna här – Dalabygdens Röst vecka 50.

Beskedet från regeringen att alla svenskar ska vaccineras under första halvåret nästa år – vad innebär det för arrangörer av event? Vi ringer upp Dansbandsveckan i Malung som har bokat upp alla dansband inför sommarens festival.

Inför jul är viljan till välgörenhet större än någonsin – åtminstone när det gäller satsningen på julklappar till barn till föräldrar i Falun som har det tufft ekonomiskt.

Vi pratar också om åttagränsen som gäller för julfirande, IKEA-katalogen som går i graven och om de mest googlade orden 2020.

Gäster i programmet: Lars Bälter, marknadsansvarig för Dansbandsveckan och Tilda Kallur från julklappsprojektet i Falun.

Programmet sänds varje torsdag kl 17 – 18 på radiokanalen Wolffmradio 88,8 Mhz. Ur varje sändning klipps en förkortad podversion av programmet ut, som publiceras här på Dalabygdens sajt. Då är musiken borttagen av upphovsrättsliga skäl.

Programledare från Dalabygden är PeO Karlström och Niklas Lindh. Wolffmradios programledare är Göran ”Doza” Langer och ljudtekniker är Martin Hjalmarsson. Signatur: ”Scott Holmes Music – Stylish Groove”.