Tegera Arena i Leksand. Foto: Niklas Lindh

Ytterligare Leksandsspelare smittade av Covid-19 – ännu en match skjuts upp

Inte bara torsdagskvällens match för Leksand borta mot Brynäs skjuts upp pga coronasmitta i dalalaget. Nu står det klart att även den match som Leksand skulle ha spelat hemma mot Frölunda på lördag måste skjutas på framtiden.

Leksands IF meddelar att skälet till de framflyttade matcherna är att spelare har testats positivt för covid-19.

– Ytterligare spelare har testats positivt, skriver Leksands IF på sin hemsida, men det framgår inte hur många, eller vilka.

Efter lördagens omgång är det ett planerat speluppehåll i SHL i tio dagar. Nästa planerade match för Leksand är tisdagen den 10 november, då laget enligt schemat ska spela borta mot Färjestad. Det återstår att se hur pandemiläget har påverkat Leksand och SHL vid det laget.

/Niklas Lindh, reporter