Foto: Mostphotos

Leksands match mot Brynäs inställd pga misstänkt coronasmitta

Det står nu klart att torsdagens SHL-match mellan Brynäs och Leksand måste ställas in pga misstänkt Covid-19-smitta inom Leksands IF.

Matchen flyttas fram, skriver Leksands IF på sin hemsida.

– Varje fall är unikt och besluten tas alltid utifrån den samlade medicinska bedömningen. Leksand har tidigare haft en spelare med konstaterad smitta och med grund i att ytterligare spelare uppvisat symtom under dagen, varav en ytterligare testats positivt, samt att man fortfarande inväntar ytterligare testresultat tas beslutet att skjuta fram torsdagens match, säger Johan Hemlin, sportchef och vice VD SHL på klubbens hemsida.

Under tisdagen meddelade klubben att en av truppens spelare hade isolerats pga misstänkt smitta.