Vad är en roll up?

Detta innehåll är en annons.

En roll up är en form av display- och exponeringsprodukt som är enkel att kunna ta med dig. De passar bland annat bra att ha med på mässor och events av olika slag. Men de passar även bra i butiksmiljöer. En roll up gör att du kan få ditt företag att synas, på ett bra och smart sätt. Den kan användas som en tillfällig exponering av ett visst varumärke eller vill visa upp ett visst budskap för en tid.

En roll up är bra, eftersom den är mycket flexibel, lätt att hantera, enkel att transportera samt att den tar liten plats. Fördelen med roll ups är att dessa finns i en mängd format, modeller och storlekar.

En roll up brukar bestå av en grundstomme med en våd, som har tryckt grafik ihoprullad inuti. När du ska montera den, så dras grafiken ut, lite på samma sätt som en rullgardin. Sedan finns ett medföljande stöd, ofta i form av en pinne, som används för att haka fast den, så att den håller grafiken uppe.

När passar det att använda sig av en roll up?

En roll up passar bra att ha om det är så att du vill göra en tillfällig exponering av något särskilt. Speciellt om det är så att du vill att ditt budskap ska kunna tas med och vara portabel. Det gör nämligen att du enkelt kan rulla ihop eller rulla upp den där du ska ha den.

Det är inte ovanligt att ha med flera roll ups på mässor, konferenser, events med mera. Dock går det lika bra att ha dem i butik. En roll up är enkel på det sätt att du bara rullar upp eller ner den. Den tar liten plats och liten golvyta då de väl är upprullad. De flesta modeller är till för att ha inomhus, men det finns några som även kan vara utomhus.