Många barnfamiljer tar hjälp av en professionell nanny och barnvakt

Detta innehåll är en annons.

Med hjälp av en nanny så slipper man som förälder att stressa iväg från jobbet, kanske få  den där extra timmen till att kanske åka och träna eller så hinner man åka iväg och storhandla inför veckan i lugn och ro. Det är allt fler föräldrar som vill ha hjälp med barnpassning och då finns barnpassningsorganisationen myNanny som har hjälp tusentals familjer redan. De hjälper till med att välja ut en professionell barnvakt som bor nära en och som kan passa ditt eller dina barn när det behövs. Läs mer här om hur du kan få hjälp av en nanny hos myNanny.

RUT-avdraget ingår alltid för en nanny

Sedan 2007 så gäller RUT-avdraget när man vill ta hjälp av en professionell nanny via exempelvis ett företag som myNanny. Det är ett skatteavdrag som ger dig som förälder möjlighet att få upp till 50 000 kr i avdrag per år. Är man två föräldrar i ett hushåll så betyder det att man kan gemensamt få upp till 100 000 kr i avdrag. Efter årsskiftet 2020/2021 ökar detta tag till 75 000 kr per person!

Med hjälp av RUT-avdraget så betalar man inte mycket mer för en professionell och utbildad nanny än om man hade betalat exempelvis sin granne svart. Man kan alltid ta kontakt med organisationen och berätta om sin situation och få ett gratis prisförslag!

Man träffar alltid sin utvalda barnvakt för en prova-på-träff

Det är viktigt att man trivs med sin utvalda barnvakt, framförallt att barnen tycker om honom eller henne. För att säkerställa att det är en perfekt matchning rekommenderas det att man alltid bokar in en prova-på-träff med sin barnflicka. Man binder inte upp sig till något, utan det är ett enskilt tillfälle där man får träffas och lära känna varandra.

Skulle man känna att personkemin inte stämmer så kan man därefter be företaget att leta upp en ny nanny, men majoritet är väldigt nöjda vid första träffen och bokar in kommande träffar redan där och då.

Varje nanny är bakgrundskontrollerad och utbildad

Trygghet och säkerhet är det viktigaste när det kommer till barnpassning, så när organisationen rekryterar nya personer till att bli nannies så görs det alltid en gedigen bakgrundskontroll där de begär ut ett större utdrag ur belastningsregistret för varje person. Innan de kan börja söka uppdrag och hjälpa familjer så måste de även gå utbildningar i hjärt- och lungräddning (HLR) för barn och lära sig om olycksfallshantering.

Du får hjälp av din barnvakt när du behöver det

Det finns barnvakter som finns tillgängliga under dagtid, för kvällar, nätter och för helger. Det finns därmed hjälp att få när som helst under dygnet. Oftast så väljer många familjer att utgå från ett visst upplägg. Det finns t.ex hämtning och lämning från och till skolan vilket är ett mycket populärt alternativ där er nanny ser till att era barn kommer hem säkert efter skolan och stannar en stund på eftermiddagen, kan leka med era barn och kan t.o.m laga en lättare middag om man vill det.

Spalt 1:1

Spalt 1:1 Mobil