Funderar du på att ta hjälp av en flyttfirma i Göteborg?

Detta innehåll är en annons.

Är det så att du ska flytta och funderar på om det är värt att anlita en flyttfirma? Grejen är ju att en flytt, den kommer med en massa måsten. Om du vill slippa att be vänner om hjälp, hyra en kärra samt bära en massa själv, så kan det vara smart att anlita en flyttfirma Göteborg. Det går då mycket snabbare att genomföra flytten.

Idag finns det ganska många olika flyttfirmor att välja mellan. Det kan vara idé att jämföra flera olika, så att du ser vad som ingår och vad det kostar. En del flyttfirmor kan ta hand om flera delar, så som att hjälpa till att packa samt även fixa flyttstädningen efteråt.

Vad måste du göra då du ska flytta?

Om det är så att du har sagt upp din lägenhet och ska flytta till en ny eller att du köpt hus, så har du fått ett datum du kan flytta in samt kanske även ett datum då du senast ska vara ute från den gamla bostaden. Om du bestämt dig för att anlita en flyttfirma i Göteborg, se till att kontakta och boka in dem då snart du har det datumet.

Inför en flytt är det en hel del annat du måste göra, utöver att boka flyttfirma Göteborg. En stor del är ju att packa alla dina saker. Ett bra tips är att före du börjar med det, rensa! Ofta har de flesta av oss en massa grejer, som många gånger inte används. Så kasta trasiga saker, skänk eller sälj det du inte vill ha och packa resten.

För att kunna packa bra se till att skaffa kartonger och gärna likadana, då de är enklare att stapla. Packa inte för tungt och märk även upp dem med vad som är i. Då är det lättare att placera dem i rätt rum redan under själva flytten samt att det underlättar även för dig då du ska packa upp.

Andra saker att göra inför flytten och även efter

Inför din flytt bör du även kolla upp dina olika abonnemang, så som internet, telefon med mera. Det för att se om dessa går att flytta med till den nya bostaden eller om du måste säga upp dem och teckna nytt. Samma sak med ditt elavtal. Du bör även höra av dig till ditt försäkringsbolag, så att din hemförsäkring gäller för den nya adressen. Se också till att göra en adressändring.

Efter att du har flyttat ut från den gamla bostaden, så ska den flyttstädas före du lämnar från dig nycklarna. Det är viktigt att denna städning görs noga! Du kan välja att göra det själv, använd då en bra checklista! Annars är det ett bra alternativ att låta en städfirma göra det åt dig, alternativt att kolla om din flyttfirma Göteborg har det som extra tjänst.

Både flytten och flyttstädningen ingår i RUT-avdraget, så det måste inte bli så dyrt för dig att anlita den hjälpen du behöver.

 

Spalt 1:1

Spalt 1:1 Mobil