Bästa konferensmöbleringen

Detta innehåll är en annons.

Har du tänkt på hur viktig möbleringen är för en lyckad konferens? Allt från bord till konferensrummet, möblernas placeringar till stolar till konferens. Allt hänger ihop. Det kanske viktigaste av allt är att tänka vad du gör av möblerna när det inte är konferens. Vi guidar dig kring hur du kan tänka när det gäller bord och stolar till konferens.

Flexibilitet är nyckeln

Du har bord till konferensrummet och stolar som passar bra. Plötsligt tycker föredragshållaren att det är dags att möblera om för en annan gruppövning. Inte en alltför ovanlig situation, eller hur? Flexibilitet och snabb ommöblering är därför väldigt viktigt vid möblering med konferensmöbler. Den bästa lösningen för just detta är fällbara konferensbord. Vid köp av konferensstolar är det även viktigt att du från början tänker på hur dessa stolarna skall förvaras när de inte använts. Eftersom det oftast handlar om ett större antal stolar, är det oftast väldigt viktigt att tänka på denna aspekten innan ditt köp.

Att tänka på

Att välja stolar till konferens handlar om vilken inriktning konferensen har och hur du vill att deltagarna ska ha det. Bekväma stolar är inte alltid de enklaste att hantera. Vid valet av konferensstolar bör du antingen välja stapelbara stolar eller fällbara, detta för att kunna ommöblera vid olika arrangemang på lättaste sättet. Stilen på konferenslokalen är värt att tänka över för att kunna matcha stolarna med miljön. Vid längre sittningar behövs det högre komfort för att gästerna ska vilja sitta en längre period, då är stoppade sitsar ett perfekt val. Stolar med armstöd måste vara staplingsbara för att kunna få undan dem, alternativt fällbara karmstolar som också finna att köpa. En bra idé är alltid att börja och rita av konferenslokalen och räkna ut hur du ska möblera för att få så optimalt som möjligt. Rita upp alla konferensbord och stolar hur de ska placeras och planera så att det alltid finns ett gångavstånd.