Modevisning hos SPF Borlänge

103 personer hade sökt sig till SPF Borlänges månadsmöte. Temat var modevisning.
Textstorlek:

103 personer, mestadels kvinnor, hade sökt sig till SPF Borlänges månadsmöte. Temat var modevisning. Ordföranden Lennart Lidström började med att hälsa alla varmt välkomna. Speciellt välkomnades Tony och Birgitta från Senior Shop.
Lennart informerade allmänt om föreningens pågående verksamheter, aktiviteter och projekt. Han meddelade också att KPR (Kommunens pensionärsråd) sköter aktuella frågor mycket bra och är öppna för förslag och diskussioner från SPF.
Tony och Birgitta från Senior Shop presenterade sedan på ett trivsamt och personligt sätt höstens mode, som i år har både färg, form och mönster. De flesta större kvalitetsmärken fanns med.
Fyra tjusiga ”pantertanter” och två ”silverryggar” från SPF fick äran att visa vad som fanns. Med raka ryggar och spänst i stegen gled de omkring bland borden och visade många snygga och praktiska plagg. De visade med bravur att mode verkligen inte är till enbart för ungdomar.
Kaffet med kanelbulle och rulltårtebakelse passade utmärkt efter visningen.
SPFs Resekommitté informerade om förestående tur till riksdagshuset och Program- och Friskvårdskommittéerna om aktuell verksamhet.
Mötet avrundades med lotteridragning och vinstutdelning innan ordförande Lennart avslutade och inbjöd till försäljning av Senior Shops plagg till mycket moderata priser.

Ulla Herrstedt