Björbo lockar med "gangstermiljö"

Textstorlek:

Fredagen den 11 januari är det premiärdags för årets Björborevy. Varje helg fram till den 9 februari körs sedan revyn i dubbla upplagor varje lördag, kl. 14 och 18, och på söndagar klockan 14.00. Redan en vecka före premiären hade närmare 2 500 personer bokat plats i revylokalen.

Årets revy är mycket påkostad i form av kläder, dekor och ljus- och bildeffekter. Dessutom har revyns namn, Gangsters, gett prägel åt föreställningen både vad gäller innehåll i programmet och i lokalen i övrigt.
– Jag lovar att publiken kommer att få ett mottagande uröver det vanliga. Det säger Tobias Gruhs, som regisserar tillsammans med producenten Eva Östling.

Innehållsmässigt bjuder den väletablerade revyensamblen på en typisk nummerrevy. Sång och musik blandas med sketcher med ett innehåll som har bäring på hela Dalarna och även händelser i riket.
– Ett av flera toppnummer är när vi får besök av Tre Tenorer som likt sina förebilder bjuder på sång av högsta klass, hävdar Tobias Gruhs.

Anna Björklund från Mockfjärd är nykomling i Björborevyn. Hon agerar med samma säkerhet i både sketch och sång och tros bli en stor tillgång i årets revy. I övrigt möter publiken välkända ansikten; Eva Erkers, Anna-Lena Kjellander, Christer Gärds, Richard Linderholm, Mats Lissjanis, HansErik Bergman, Tobias Gruhs, Christer Gruhs och Iréne Gruhs.