OS-medaljör i samarbete med Himmelfjäll

Frida Hansdotters OS-guld ger glans åt nya alpindestinationen Idre Himmelfjäll.
Textstorlek:

Alpina storstjärnan, OS-guldmedaljören, Frida Hansdotter inleder samarbete med Idre Himmelfjäll, Sveriges nya stora alpina skidområde.

Hon kommer att fungera som strategisk rådgivare åt Idre Himmelfjälls ledning kring utveckling av den alpina delen av verksamheten.

Idre Himmelfjäll är den första satsningen på en ny, stor skidanläggning på över 30 år i Sverige. Fullt utbyggt kommer området att få över 20 000 bäddar, ett 50-tal alpina nedfarter, hotell, restauranger, butiker och tillhörande service. Premiären är planerade till julen 2019. Arbetet inleds när Frida Hansdotter inte längre är aktiv elitskidåkare.

– Det känns stimulerande och tryggt att jag redan nu kan planera för de verksamheter jag vill bygga upp den dag min aktiva tid som elitslalomåkare avslutas. Det känns extra roligt att samarbetet bygger på ett personligt engagemang av mig som privatperson och affärskvinna och inte i rollen som alpin landslagsåkare, säger Frida Hansdotter.

Idre Himmelfjäll ser fram mot att ta del Hansdotters breda erfarenheter av skidanläggningar i hela världen.