DB:s tips på olika nöjen

Kortvasan 23/2 Mora. Motionslopp utan tävlan för hela familjen. Oxberg - Mora, 30 km. Starttid kl 9.00- 12.45. Målgång från ca 10.20 - 18.30. Foto: Vasaloppet/Ulf Palm
Textstorlek:

Runn winter week

1. I helgen. Vinterns höjdpunkt för alla skridskoälskare med dagar fyllda av aktiviteter på sjön Runn i Falun och Borlänge. Förutom välpreparerade skridskobanor, tävlings- och motionslopp kommer det på sjön att finnas roliga kringaktiviteter.

Vinterfest

2. I helgen. Klassisk musikfestival i Mora, Orsa och Älvdalen. En fest fylld av inspirerande, spännande och nyskapande musik.

Te på Wallmans

3. Till april. Ny meny efter säsong på mysiga Café Wahlman i de gamla kulturkvareteren i Hedemora. Eftermiddagsté. tisdagar kl tre,

Kortvasan

4. 23/2 Mora. Motionslopp utan tävlan för hela familjen. Oxberg – Mora, 30 km. Starttid kl 9.00- 12.45. Målgång från ca 10.20 – 18.30.


Nu har vi väl trevligt?

5. 1/3 Kulturhuset tio14, Falun. Föreställning om lycka med Anders & Måns. Man vänjer sig snabbt. När man har fått den pryl man längtade efter funderar man på var man ska ställa den och har redan riktat blicken mot nya drömmar. Livet blir aldrig klart och man blir aldrig färdig.

Stand-up kväll

6. 2/3 Kulturhuset tio14, Falun. Stand-up kväll med komikerna Elin Jernberg, Felicia Tomala och Therese Sandin. Fika finns att köpa på plats. Detta event är ett samarbete med ungdoms- coacherna. Biljettsläpp 3/1.