Dalabygden – nu som morgontidning!

Textstorlek:

Från och med denna vecka 37 kommer Dalabygden ut som morgontidning! Med samma fokus på landsbygden hoppas vi och tror att du ska tycka om det. Observera att alla prenumeranter inte kommer att få tidningen på morgonen. Generellt får de hushåll Dalabygden på morgonen som har ordinarie morgontidningsbud, då det är samma utdelare. De som bor långt ut på landsbygden nås fortfarande endast med Posten.

– Då vi har lagt om till morgondistribution för de andra tidningarna på Sveagruppen har vi märkt en ökad nöjdhet. Alla undersökningar visar att merparten vill ha sin tidning på morgon, som ett trevligt sällskap till frukostkaffet. För annonsörerna är det till ytterligare nytta att nå ut med sitt budskap mer än en halv dag tidigare utan att behöva tidigarelägga annonsstoppet, säger Tomas Larsson, privatmarknadschef Sveagruppen Tidnings AB, som äger Dalabygden.

Mats Lindström
Redaktionschef

 

Kundtjänst/utebliven tidning: 020-36 12 92
Telefontid: 08.00-16.00