Ett festligt tema

Textstorlek:

Som ni säkert redan har sett så har vi temasidor i det här numret av Dalabygden. Temat har vi valt att kalla Fest & Catering. Planeringen av alla teman sker ju långt i förväg. Dalabydens annonsavdelning tillsammans med redaktionen bestämde, redan i höstas förra året, vilka teman som ska ingå i respektive nummer under kommande år. Då lades Dalabygdens utgivningsplan. Tanken med temasidorna är att det ska vara intressant att göra reportage om och underhållande att läsa om. Kan vi ge tips på evenemang och ge inspirerande idéer om hur man kan ställa till med fest så har vi lyckats en bit. Det är ju också ett bra tillfälle för annonsörer att ha sina temaannonser på dessa sidor.

Just fest och catering är passande för alla helger och festligheter under hela våren. Snart firar vi ju påsk, Valborgsmässoafton och pingst och däremellan är ju Kristi himmelsfärds dag. Under den sena våren sker ju fler bröllop än under resten av året. För att inte tala om studenten. Bara festliga tillfällen på rad. Gott om tillfällen således att pynta, laga god mat och ordna det lite festligt. Alla helger kulminerar ju med midsommar och sen sommarsemester. Men det är ju en helt annan historia…

Har du tips på goda matrecept eller vill visa upp hur fint man kan duka ett matbord så skicka gärna in text och bild till Min Dalabygd.