Ny säsong nya teman

Textstorlek:

Snart är september avverkad och med den en extra sommarmånad vi fick i år. Torrt, varmt och soligt väder gjorde ju att den lättja man utvecklat under sommaren fick fortsätta lite till. Men nu ökar aktiviteten med att temperaturen sjunker. Plus två grader i morse och fleecehandskarna åkte på. Stegvis förändras ljuset i naturen. Trädens grönska börjar skifta i brunt och gult så smått. Jag tror skiftningen kommer att ske ganska snabbt i år.

Våra tidningar som vi ger ut här på Sveagruppen förändras också en del.

Man kan se det på att det vi skriver om är mer säsongsbetonat. Reportagen om mat, trädgård och fruktskörd tipsar och inspirerar om att ta hand om skördarna. Ni vet, sylta och safta, baka den där äppelkakan och ge sig ut till det hemliga svampstället. Man kan se mer annonsering om bland annat jakt, jordbruksmaskiner, friskvård och utbildning.

På våra redaktions- och säljmöten här på tidningen försöker vi ofta att komma på nya teman eller uppslag att skriva om. Vilka nya kunder som kan tänkas annonsera hos oss. Vi konstaterar då att ibland tryter idéerna. Men som tur är dyker nya medarbetare upp med nya uppslag. Någon som ser tidningens innehåll med nya ögon. Är det något som du som läsare saknar i tidningen eller tycker skulle vara intressant att läsa om? Då är det ju bara att skicka in din text här på Min Dalabygd.